Zahradní traktor Walker T23


Cena na telefonu


Zahradní traktor Walker T23



multifunkční přístrojová deska

    externí uložení filtruDonaldson™ s předčištěním

    drážková hřídel s rychloupínáním

sklopná konstrukce

352 l zásobník, výtlačný ventilátor o průměru 266 mm, akust. signál naplnění zásobníku



Zadní náprava    dvojité zadní kolo

Poloměr otáčení    0

Max. rychlost km/hod    11

Hmotnost bez žací hlavy v kg    357

Rozměry VxŠxD v cm    124,5x100x236



Specifikace motoru

Model, počet válců    Kohler CH680 2válec do V

Objem cm3    674

Počet koní / RPM    23 / 3600

Max. krouticí moment    54,4/3600Nm

Palivo    benzín

Objem pal. nádrže    17,8 l

Chlazení    vzduchem

Mazání    tlakové s filtrem

Příp. směsi    karburátor



Vhodné žací hlavy

Žací hlava se sběrem    záběr 91cm a 132cm

Žací hlava mulčovací    záběr 91 cm a 122 cm



Jako hlavní bychom vyzdvihli to, že se jedná o rodinnou firmu se společnou filosofií. Již při vzniku nápadu vyrábět tento druh sekaček bylo jasné, že to musí být sekačky, které budou odvádět práci a nejen vyplňovat mezeru na trhu. Cílem společnosti je, aby lidé dostali nejvyšší kvalitu, spolehlivý servis a férovou cenu. Přáním společnosti Walker je, aby každý, kdo vlastní tento unikátní stroj, byl spokojeným zákazníkem. A pro to dělá společnost Walker Mowers opravdu maximum. Při zlepšování kvality strojů byly zohledněny stovky návrhů a nápadů od zákazníků, prodejců a obchodníků i samotných zaměstnanců. Díky tomu můžeme teď nabízet prověřené a plně funkční stroje, které byly vytvořeny těmi, kteří s nimi opravdu pracují.



Přesnost a dokonalý střih

Jistě, všichni výrobci sekaček slibují dokonalé sečení, ale jen Walker vám nabízí přední sečení s posazením obsluhy na středu otáčení pro stabilní jízdu a naprostou kontrolu nad tím, co sečete. Samozřejmostí je plovoucí hlava dokonale kopírující terén a fakt, že se stroj otočí na místě bez poškození trávníku. Se sekačkou Walker Mowers už nepotřebujete žádné dosečení trávy okolo stromů či keřů a pod nimi, vše zvládnete v prvním kole.



Intuitivní ovládání

Pouhými prsty jedné ruky ovládáte směr jízdy a pravou rukou si navolíte rychlost pojezdu. Stroj je tím pádem živý, ale velice dobře manévrovatelný. Díky nulovému poloměru otáčení je to výborný pomocník také pro práci ve stísněném a členitém prostoru s mnoha překážkami v podobě stromů a keřů.



Unikátní systém sběru trávy

Kombinace výkonného odsávání, speciálního tvaru žací hlavy, vysokootáčkového ocelového ventilátoru a aktivního plnění koše systémem Powerfil™ zajistí naprosto bezproblémový sběr se 100 % využitím kapacity koše.



Snadný servisní přístup

Je jasné, že každá sekačka potřebuje pravidelnou údržbu jako je broušení nožů, výměna oleje či řemenů. Sklopná konstrukce stroje umožňuje snadný přístup k motoru a pohonům, zatímco zdvih žací hlavy zajistí snadné čištění a přístup k nožům.



Dokonalá anatomie

Výbornou manévrovatelnost zajišťují dva hydrostatické pohony každého kola zvlášť. Nízké těžiště a přední sečení s maximální viditelností před plovoucí hlavu, ergonomické řízení, jednoduchý servis, pohodlné sezení, funkční systém sběru trávy s dokonalým plněním zásobníku a v neposlední řadě kvalitní zpracování a použité materiály, to vše má za následek rychlé a efektivní sečení a velmi dlouhou životnost stroje.



Všestrannost stroje

Přední závěs strojů Walker umožňuje jejich celoroční využití a vytížení v podobě bohaté nabídky adaptérů a příslušenství. Walker pracuje spolehlivě na jaře, v létě, na podzim i v zimě. Ať už vyberete provzdušňovač, rotační kartáč, sněhovou frézu anebo radlici či výkonný štěpkovač , nikdy nebudete zklamáni. Výměna nářadí je navíc díky rychloupínacímu závěsu snadná a rychlá.



Také v hlavní sezóně Walker nabízí možnost volby mezi různými záběry a typy žacích a mulčovacích hlav, jejichž výměna vám zabere jen několik minut.


  • Dostupnost: V externím skladu
  • Kód: Walker T23
  • Výrobce: Walker


Tento produkt byl přidán dne Středa 02. prosince 2020.

Vaše IP adresa je: 34.237.75.165
Copyright © 2024 AB Profi s.r.o.. Powered by Zen Cart & Zen Cart Czech Support Site